Zeer professioneel team.

Wij zijn helemaal tevreden over ons dak. Recent opnieuw met bitumen gerenoveerd + nog een laag dikke isolatie eronder aangebracht. Het is waterdicht en we merken dat het een stuk koeler is in de slaapkamers. Zeer professioneel team.

Rachid Aissa

Prima service!

In 2011 heeft Neuvel de dakbedekking van onze garage en keukenuitbouw vernieuwd. In april 2018 zag ik een lekkage. Na een belletje naar de heer Neuvel kwam hij direct dezelfde ochtend. Hij liet mij zien dat de lekkage kwam door een kapotte dakpan. De door Neuvel gelegde dakbedekking was prima in orde. Goede en snelle service, ook jaren na het aanbrengen van de dakbedekking!

Jos

Neuvel heeft prima werk geleverd

Neuvel heeft prima werk geleverd. Ze denken mee aan oplossingen en hebben hun best gedaan een van origine niet zo’n strak dak weer strak op te leveren. Na meerdere offertes te hebben opgevraagd kwam deze zowel qua prijs als qua oplossingen het beste uit de bus.

Henk

Prima bedrijf met prima mensen.

Ik ben heel erg tevreden over dit bedrijf. Snel een offerte via de mail en vanwege mijn ernstige lekkage ook zeer snel mijn dak voorzien van nieuwe dakbedekking. Het ziet er keurig uit en ze hebben alles netjes achtergelaten. Prima bedrijf met prima mensen.

Marjan Schouten

Duidelijke offerte scherpe prijs.

Offerte aangevraagd voor het dak van de woning van mijn ouders. Duidelijke offerte scherpe prijs. Afspraken keurig nagekomen. Uitvoering werk uitstekend. Factuur werd digitaal naar mij gestuurd en naar mijn ouders, omdat zij al op leeft zijn, per post!

Michelle Bouwmeester

Vakkundig bedrijf! Klasse.

Bij ons na een daklekkage, gehele dakbedekking vervangen , inclusief isolatie , gezien het dak minstens 40 jaar oud was. Mooie nieuwe boeidelen geplaatst zodat ons huis weer een plaatje is. Heel blij mee. Vakkundig bedrijf, wat er afgesproken word gebeurd ook. Klasse.
Zou Neuvel dakdekkers zeker aanbevelen bij anderen.

S. de Boer

Uitstekende service en zeer vakbekwaam.

Ervaring in het kort: buitengewoon professionele aanpak.
Uitstekende service en zeer vakbekwaam. Klant staat bij dit bedrijf voorop!

Edo van Graas

Prima werk afgeleverd tegen prima prijs

Hadden probleem met lekkage lichtkoepels en Neuvel aangeschreven. Reageerden direkt en kwamen desgevraagd kijken. Binnen dag offerte en volgende dag al aan de gang. Prima werk afgeleverd tegen prima prijs. Fijne mensen en goede kwaliteit. Een aanrader!!!

 

Goede prijs kwaliteit verhouding. Aan te bevelen!

De firma Neuvel heeft in het voorjaar van 2016 onze platte dak op professionele manier volledig gerenoveerd. Het oude dak inclusief stro platen volledig verwijderd en nieuwe platen, isolatie en dakleer keurig opnieuw aangelegd. Goede afwerking van dak rand en lood. Goede prijs kwaliteit verhouding. Aan te bevelen!

Jan Huisman

Neem contact op

Neuvel Dakwerken, voor goed werk op hoog niveau 

Of bel ons

06 51 278 232