Dakbedekking

Uw dak is ons vak. Daar hoort een passende dakbedekking bij. Direct en persoonlijk contact vinden wij belangrijk. Wij leren u graag kennen. Daarom gaan wij graag met u om tafel waar we onze passie voor het bedekken en repareren van daken en uw wensen bij elkaar brengen. Daarna rollen wij een op maat gemaakt plan uit zodat u precies wat er wanneer gaat gebeuren. Heeft u vragen of wilt u iets wijzigen? Overdag bent u bezig met uw vak, daarom zijn wij ook ’s avonds telefonisch bereikbaar om u te adviseren.

Dakbekleding met 10 jaar garantie

Voor dakbedekking maken wij alleen gebruik van producten die hun kwaliteit ruimschoots bewezen hebben, zoals bitumen. Onze dakbedekking voldoet aan alle normen en gaat lang mee. Ook de dakisolatie en het plaatsen van dakvensters verzorgen wij desgewenst voor u.  Wij leveren ons dakwerk op met 10 jaar garantie.

Bitumen op uw dak

Bitumen is een bekend materiaal voor het bedekken van daken. Het past op verschillende draagconstructies zoals staal, hout, steen of bestaande dakbedekking. Het is sterk en duurzaam waardoor u er lang plezier van heeft. Buiten het bekende zwart is bitumen verkrijgbaar in onder andere grijs, rood, groen en wit. Populair is de zwarte dakbedekking (granulaat) met glinstering.

Vrolijke dakdekkers

Ons team heeft grote technische, praktische en theoretische kennis van platte daken. Naast een goede opleiding leren wij voortdurend in de praktijk. Nieuwe technieken en mogelijkheden maken wij ons snel eigen. Wij adviseren u graag over de beste dakbedekking. U kunt ons ook  inschakelen voor dakrenovatie dakreparatie, dakisolatie en het plaatsen van lichtkoepels en dakvensters. En onze service, die krijgt u er vanzelfsprekend bij. Net als onze vrolijkheid. Uw dak is ons vak, zonder gedoe, mét garantie.

Kijk hoe we werken

uw dak is ons vak.
Neem contact op voor een offerte

of bel Jan Neuvel: 06 51 278 232