Dakisolatie

Uw dak is ons vak. Ook waar het om dakisolatie gaat. Het isoleren van woningen en kantoren verdient speciale aandacht. Niet alleen omdat het de temperatuur in de leefruimte aangenaam houdt, maar ook omdat dakisolatie helpt om te besparen op uw energierekening. Dat is in de huidige tijd nog belangrijker geworden dan het al was. Zo vergroot dakisolatie uw wooncomfort en de waarde van uw huis. En is het goed voor uw portemonnee én het milieu.

Waarom is dakisolatie zo belangrijk?

Warmte stijgt op. Zonder goede isolatie is het dak van een woning de grootste verliespost van warmte in huis. Goede dakisolatie zorgt ervoor dat het energieverbruik omlaag gaat. Dit is niet alleen goed voor uw portemonnee, maar ook voor het milieu. Bovendien voelt u direct resultaat. Het blijft heerlijk behaaglijk in uw woning of kantoor. Warm in de winter, koel in de zomer.

Waarin dakisolatie van Neuvel?

Neuvel Dak en Montagewerk heeft jarenlange ervaring op het gebied van dakisolatie. We maken voornamelijk gebruik van PIR isolatie en PUR isolatie.  Alle systemen worden uitgevoerd conform de eisen van BRL 4702 en de Nationale Vakrichtlijnen. Het zegt u waarschijnlijk weinig, maar het zegt alles over de hoge en blijvende kwaliteit van dakisolatie die wij bieden. Wij adviseren u graag over het type isolatie dat het beste bij uw dak, bouwconstructie en wensen past.

  • PIR isolatie
    PIR is een kunststof waarmee platte daken geïsoleerd kunnen worden. De isolatiewaarde is hoger dan andere materialen. Bovendien is het PIR isloatie licht van gewicht en neemt het nauwelijks vocht op. Dat maakt dat het op alle bouwconstructies gebruikt kan worden zonder dat het te zwaar wordt.
  • PUR isolatie
    PUR is een naadloze schuimlaag die alle contouren van het oppervlak volgt en goed hecht op alle materialen en ondergronden. Het materiaal beschermt tegen kou, hitte, vocht en tocht.

Hoeveel bespaart dakisolatie op de energiekosten?

Goede dakisolatie brengt uw stookkosten omlaag. Hoeveel energie u bespaart is afhankelijk van uw woning. Bij een tussenwoning levert goede dakisolatie een besparing op van 12% tot 14%. Bij een vrijstaand huis is dit zelfs nog groter, daar bespaart u zo’n 25% op het energieverbruik. Dit scheelt jaarlijks tot € 500,- aan stookkosten.

Uw investering snel terugverdiend

Het aanbrengen van het isolatiemateriaal kost natuurlijk wel geld, maar u verdient  deze investering relatief  snel terug, namelijk binnen 5 tot 8 jaar. Als de energiekosten stijgen, verdient u de investering sneller terug. Sommige gemeentes bieden subsidie voor het aanbrengen van dakisolatie. Wij helpen u graag bij het aanvragen van subsidies.

De waarde van uw huis stijgt

Aanbrengen van dakisolatie bespaart niet alleen energie, het is een pluspunt bij de verkoop van uw woning of bedrijfspand. De waarde van uw pand zal stijgen.

Waarom is dakisolatie goed voor het milieu?

Als u uw dak laat isoleren draagt u meteen bij aan het milieu. U verbruikt namelijk veel minder energie om uw huis te verwarmen. Dit helpt met het terugdringen van CO2 uitstoot.

Bij ons kunt u terecht voor vakkundig advies over hoe u uw woning of kantoor het beste kunt isoleren. Daarvoor komen wij  langs, zodat we de situatie met eigen ogen kunnen zien. Ook kunnen we u helpen bij het aanvragen van subsidies. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en informeer naar onze scherpe prijzen en uitstekende voorwaarden.

Vrolijke dakdekkers

Ons team heeft grote technische, praktische en theoretische kennis van platte daken. Naast een goede opleiding leren wij voortdurend in de praktijk. Nieuwe technieken en mogelijkheden maken wij ons snel eigen. Wij adviseren u graag over de beste dakbedekking. U kunt ons ook  inschakelen voor dakrenovatie dakreparatie, dakbedekking en het plaatsen van lichtkoepels en dakvensters. En onze service, die krijgt u er vanzelfsprekend bij. Net als onze vrolijkheid. Uw dak is ons vak, zonder gedoe, mét garantie.

 

dakdekker-zoeken-noord-holland-hoorn-alkmaar-lelystad-den-helder-heerhugowaard-schagen-purmerend-zaandam-oostzaan-lichtkoepels-lichtkoepel-dakreparatie-dakbedekking-dakrenovatie-b

 

 

 

Kijk hoe we werken

uw dak is ons vak.
Neem contact op voor een offerte

of bel Jan Neuvel: 06 51 278 232