Dakrenovatie

Last van lekkage of is uw dak nodig aan vervanging toe? Neuvel Dakwerken is gespecialiseerd in dakrenovatie en dakreparatie. Wij richten ons op renovatie van platte daken. Bij dakrenovatie is het belangrijk om er op tijd bij te zijn. Wacht u te lang, dat is door achterstallig onderhoud de kans groot dat het onderliggende hout gaat rotten. Regelmatige controle van uw dak is daarom geen overbodige luxe. Ingewikkeld? Onze dakdekkers gaan graag voor u het dak op.

Daklekkage ontstaat meestal bij afvoeren, lichtkoepels en ontluchtingen. Bij platte daken kan er sprake zijn van verstoppingen, waardoor het water via het lood omhoog kruipt. Heeft u last van lekkage? Neem dan contact met ons op. Wij verhelpen de lekkage snel en goed.

Lekkage en reparatie platte daken

Bij platte daken is de kans op een lekkage groter dan bij andere soorten daken. Met name oudere platte daken hebben een op asfalt gebaseerde dakbedekking. Dit soort dakbedekking is na enkele jaren gevoeliger voor lekkages. Ook kan vorst en dooi er voor zorgen dat de randen van de knik openbarsten waardoor lekkage ontstaat. Om nieuwe lekkages bij platte daken te voorkomen gebruik en wij dakbedekking die uit één stuk bestaat waardoor er geen randen zijn.

Snelle service bij problemen aan uw dak

Lekkage is vervelend en kan van kwaad tot erger leiden. Om ergere lekkage en zelfs instorten te voorkomen, verhelpen wij het probleem zo snel mogelijk na uw melding. We zijn daarom ook in de avonduren telefonisch bereikbaar. Schroom niet ons te bellen. Uw dak is ons vak en daar hoort service bij.

Onze kennis is onze kracht

Onze dakdekkers hebben allemaal optimale technische, praktische en theoretische kennis van platte daken. Wij maken uitsluitend gebruik van topproducten en volgen daarin de nieuwste ontwikkelingen op de voet zodat we u een goed en eerlijk advies kunnen geven.

Onze dakdekkers werken voor particulieren, aannemers en installatiebedrijven. U kunt ons inschakelen voor dakrenovatie, dakreparatie, dakbedekking, dakisolatie en het plaatsen van lichtkoepels en dakvensters. Neem contact met ons op en informeer naar onze scherpe prijzen en uitstekende voorwaarden.

Kijk hoe we werken

uw dak is ons vak.
Neem contact op voor een offerte

of bel Jan Neuvel: 06 51 278 232