Dakvensters en lichtkoepels

Wilt u meer daglicht in uw hal, aanbouw, schuur of woonkamer? Lichtkoepels of daklichten in platte daken en dakvensters in schuine daken maken de ruimte licht, warm en comfortabel.

Veel gebouwen met een plat dak hebben geen lichtkoepel. Daardoor komt er van bovenaf weinig natuurlijk licht in de leefruimte. Dat is zonde. Daglicht is gezond licht en het zorgt voor een aangename leefklimaat. Een lichtkoepel of daklicht brengt daglicht binnen en maakt de ruimte lichter, ruimer en comfortabeler. Daardoor bespaart u op kunstlicht. Bovendien kunnen sommige daklichten en koepels worden opengezet waardoor er frisse lucht naar binnen kan. Dat woont en werkt wel zo plezierig.

Houten dakbeschot of beton

Daken met een houten dakbeschot zijn het beste geschikt voor het plaatsen van een lichtkoepel, daklicht, dakraam of dakvenster. Betonnen daken laten zich lastiger voorzien van een lichtkoepel of dakvenster, maar ook daar draaien onze vrolijke dakdekkers de handen niet voor om. Jarenlange ervaring en de nieuwe technieken brengen ons op ieder dak. Uw dak is ons vak. Of het nu plat of schuin is en welk raam u ook wenst.

Voorschriften en veiligheid

Uiteraard houden wij rekening met de laatste voorschriften op het gebied van bijvoorbeeld isolatie, brandveiligheid, inbraakwering en vormgeving. Alle lichtkoepels kunnen we leveren met ventilatiesystemen en rook- en warmte afvoersystemen. We hebben alle kennis in huis en maken uitsluitend gebruik van A-merken lichtkoepels en dakvensters.

Vrolijke dakdekkers

Ons team heeft grote technische, praktische en theoretische kennis van platte daken, ramen en koepels. Naast een goede opleiding leren wij voortdurend in de praktijk. Nieuwe technieken en mogelijkheden maken wij ons snel eigen. Wij adviseren u graag over de beste mogelijkheden. U kunt ons ook  inschakelen voor dakrenovatie, dakreparatie, dakisolatie, dakbedekking en het plaatsen van lichtkoepels en dakvensters. En onze service, die krijgt u er vanzelfsprekend bij. Net als onze vrolijkheid. Uw dak is ons vak, zonder gedoe, mét garantie.

 

Kijk hoe we werken

uw dak is ons vak.
Neem contact op voor een offerte

of bel Jan Neuvel: 06 51 278 232